Antena 3 CNN Show Showbiz Miss World 2008 este rusoaica Ksenia Sukhinova

Miss World 2008 este rusoaica Ksenia Sukhinova

Miss World 2008 este rusoaica Ksenia Sukhinova
14 Dec 2008   •   09:43

Regina mondială a frumuseţii vine în acest an din Siberia. Reprezentanta Rusiei a cucerit sâmbătă seară mult râvnitul titlu de Miss World, după concursul desfăşurat în Africa de Sud. Rusoaica de 21 de ani a întrecut alte 108 frumuseţi din toată lumea. Născută în nordul Siberiei, Ksenia Suhinova este studentă la Universitatea de Petrol şi Gaze din oraşul Tiumen. Ea îşi va lua, însă, o pauză de la studii pentru a purta, timp de un an, coroana titlului de Miss World.
Concursul a fost un adevărat maraton, dar Ksenia l-a dominat aproape total, deşi publicul a susţinut-o puternic pe reprezentanta ţării gazdă. Alături de Ksenia, în finala competiţiei au mai ajuns Parvathy Omanakuttan din India, Gabrielle Walcott din Trinidad Tobago, Brigite Santos din Angola şi Tansey Coetzee din Africa de Sud. După victorie, emoţiile au copleşit-o pe învingătoare şi i-au mai permis să spună doar câteva cuvinte în limba engleză, pe care o stăpânise, până atunci, impecabil.
Pentru stabilirea clasamentului final au putut vota, prin Internet, şi cei aproape un miliard de telespectatori care au urmărit transmisia spectacolului în întreaga lume. Concursul era programat în Ucraina, dar a fost transferat în Africa de Sud, din motive de securitate, după războiul din Georgia.
Guvernul sud-african a mai găzduit de opt ori competiţia şi a fost încântat s-o facă încă o dată, pentru a promova ţara ca destinaţie turistică. Noua regină a frumuseţii nu va avea o misiune uşoară: prin contract, ea trebuie să participe, timp de un an, la diferite acţiuni umanitare care vor aduce zeci de milioane de dolari.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close