Antena 3 CNN Show Showbiz Misterul morţii fiului lui Depardieu. Românii spun că a fost ciroză, francezii, penumonia contractată în România

Misterul morţii fiului lui Depardieu. Românii spun că a fost ciroză, francezii, penumonia contractată în România

Misterul morţii fiului lui Depardieu. Românii spun că a fost ciroză, francezii, penumonia contractată în România
14 Oct 2008   •   19:25

Actorul Guillaume Depardieu, fiul celebrului Gerard Depardieu, a murit la trei zile după ce a încheiat filmările în România. Agentul său susţine că actorul de 37 de ani a fost ucis de o pneumonie galopantă, contractată în România. În schimb, medicii români care i-au acordat primul ajutor susţin că Depardieu junior a fost victima cirozei de care suferea de ani de zile.
Guillaume Depardieu a ajuns în România, pentru a treia oară, în august, pentru a juca într-un film. Pelicula Copilaria lui Icar, ţesută parcă în jurul vieţii sale a fost filmată în Bucureşti. Actorul nu a avut probleme pe platouri. Doar o tuse cu care venise de acasă. Şi-a sunat prietenii care i-au trimis medicamente din Franţa, şi şi-a continuat munca. Tusea însă s-a agravat şi a început să obosească din ce în ce mai repede. Vineri noaptea nu a mai putut să respire. Mai mult, Depardieu a început să scuipe sânge. A fost chemată o ambulanţă. Care după o examinare sumară l-a dus la Institutul Marius Nasta.
Medicii români au constatat că Guillaume Depardieu avea o hemoragie digestivă extrem de puternică. Actorul suferea de ciroză şi avea varice esofagiene. Altfel spus, sângele nu mai circula prin ficat iar vasele sanguine se umflaseră. A fost trimis la Floreasca, unde a fost ţinut sub observaţie şi supus mai multor investigaţii. Duminică seara, a fost trimis de urgenţă cu avionul în Franţa, iar luni a murit într-un spital din Paris.
Dignosticul transmis de agentul său diferă însă de cel dat de medicii români: pneumonie galopantă.
Observator

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close