Antena 3 CNN Show Showbiz Moartea legendarului Jim Morrison - dezvăluiri şocante (VIDEO ŞI GALERIE FOTO)

Moartea legendarului Jim Morrison - dezvăluiri şocante (VIDEO ŞI GALERIE FOTO)

Moartea legendarului Jim Morrison - dezvăluiri şocante <font color=red>(VIDEO ŞI GALERIE FOTO)</font>
12 Iul 2007   •   13:02

Dosarul morţii lui Jim Morrison, legendarul cântăreţ al formaţiei Doors, ar putea fi redeschis după 36 de ani. Potrivit versiunii oficiale, de multe ori contestată, Morrison a decedat din cauze naturale, la vârsta de 27 de ani, în apartamentul său din Paris. Un fost manager de club din Paris a adus noi informaţii, care dezmint versiunea oficială. Sam Bernett în vârstă de 62 de ani, fost jurnalist al New York Times şi apropiat al starului rock, a declarat că Jim Morrison a murit în toaleta unui club, în urmă unei supradoze de heroină.

IMAGINI DIN CONCERTE:

Bernett, fostul manager al clubului Rock'n' Roll Circus din Paris, pretinde că împrejurările în care a murit starul au fost ascunse de către doi traficanţi de droguri care au transportat corpul neînsufleţit al lui Morrison în apartamentul său, abandonându-l în cadă. Aceste dezvăluiri extraordinare vor fi dezvoltate în cartea pe care Bernett o va publica în curând în Franţa, ?The End ? Jim Morrison?.

Patrick Chauvel, fotograf şi scriitor recunoscut, obişnuit al Rock'n' Roll Circus din acea vreme, a declarat că în noaptea morţii lui Morrison, a ajutat doi bărbaţi să-l care pe roketer pe scări, dar nu îşi aminteşte prea bine ceea ce s-a întâmplat deoarece ?nu băuseră doar apă în seara aceea?. Chauvel crede că Morrison era deja mort, altfel o ambulanţă ar fi fost chemată la faţa locului.

Autorităţile franceze verifică aceste informaţii, urmând ca, în funcţie de veridicitatea lor, poliţia să redeschidă cazul. Pentru Bernett, amintirea moarţii lui Morrison este în continuare un şoc, el descrie cu durere cum a descoperit corpul neînsufleţit într-una dintre cabinele de wc. ?Am recunoscut jacheta US Army şi cizmele de călărie de care Morrison nu se despărţea niciodată,.., era Jim Morrison, cu capul între genunchi, cu braţele atârnându-i pe lângă corp?, spune Bernett.

?A fost oribil să-l văd pe Morrison în acel fel. Sunt sigur că prizase heroină deoarece avea spume şi sînge la gură?, a adăugat preitenul lui Morrison. Prima reacţia a lui Bernett a fost să cheme un medic, şi el printre obişnuiţii localului, care a venit şi a examinat corpul. Doctorul a confirmat moartea şi a acuzat un atac cardiac, fără a pomeni de supradoză. Între timp au apărut la faţa locului şi traficanţii care furnizaresă heroina. Ignorând observaţiile medicului, au luat corpul neînsufleţit insistând că Morrison era doar leşinat. Aceştia l-au scos pe Jim Morrison din club prin ieşirea din spate, care lega localul cu clubul vecin Alcazar, care există şi astăzi.

Jim Morrison, faimos datorită hiturilor ca ?Break on Through? sau ?Light My Fire?, venise la Paris în martie 1971 şi începuse să frecventeze clubul Rock'n' Roll Circus, loc de întâlnire pentru Beatles, Rolling Stones, Pink Floyd, Eric Clapton şi Jimi Hendrix. Localul era plin de traficanţi de droguri, iar Morrison era un client fidel, cumpărând heroină des pentru prietena sa Pamela Courson, cu care locuia la Paris.

Click aici pentru galerie foto

Antena 3

×
Parteneri
Bombă în dosarul generalilor: Pe cine a turnat Coldea la DNA
x close