Antena 3 CNN Show Showbiz Moby vine în România. Artistul american va concerta, pe 2 iulie, la B`estfest

Moby vine în România. Artistul american va concerta, pe 2 iulie, la B`estfest

Moby vine în România. Artistul american va concerta, pe 2 iulie, la B`estfest
Sursa foto: Moby
28 Ian 2009   •   14:47

Artistul american Moby va concerta, pe 2 iulie, în cadrul festivalului B'estfest. Au trecut 13 ani de la prima sa vizită în România, anunţă organizatorii.
Moby, pe numele său adevărat Richard Herman Melville, şi-a început cariera în muzică de la vârsta de 9 ani. La 13 ani avea deja prima sa trupă de muzică punk, "Vatican Comandoes", alături de care a şi lansat un EP, "Hit Squad For God".
Moby şi-a lansat primul single, "Go", în 1991. Melodia a fost extrem de bine primită de public, fiind inclusă de revista Rolling Stone în topul celor mai bune piese din toate timpurile.
De-a lungul timpului, Moby a vândut peste 20 de milioane de discuri în toată lumea. El este recunoscut atât pentru proprii, cât şi pentru colaborările cu numeroşi alţi artişti, precum Sophie Elis Bextor, Britney Spears, Gwen Stefani şi Kelis, şi remixurile realizate pentru staruri ca David Bowie, Metallica, The Beastie Boys sau Public Enemy.
Festivalul B'estfest va avea loc între 2 şi 5 iulie, în parcarea complexului Romexpo din Capitală. Trupa Motorhead a confirmat deja participarea la festival, iar legendarii rockeri de la Manowar vor concerta în ultima zi a festivalului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: concert
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close