Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Anghel va fi mămică

Monica Anghel va fi mămică

Monica Anghel va fi mămică
19 Feb 2010   •   23:15

Monica Anghel aşteaptă un copil. Actriţa va deveni mămică pentru prima oară în luna septembrie. Monica spune că nu a făcut niciun tratament ca să rămână însărcinată. O dorinţă devenită realitate. Monica Anghel a aflat de curând că va deveni mămică. De fericire, artista a făcut anunţul, vineri dimineaţă, în direct la radio.

?Sunt însărcinată şi dacă lucrurilor vor merge bine, voi deveni mămică în septembrie, octombrie?, a spus Monica Anghel. Ea a mărtusit că tăticul este bărbatul alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an. Nu a vrut să spună cum îl cheamă, a precizat însă că este cadru militar şi că, cel puţin deocamdată nu s-au afişat împreună la niciun eveniment monden.

Artista consideră că în viaţa unui om, atunci când cineva drag dispare, apare altcineva, aşa cum i s-a întâmplat şi ei: sarcina a venit la scurt timp după moartea bunicii sale, la care a ţinut foarte mult. Şi chiar dacă cele mai multe femei se îngraşă atunci când rămân însărcinate, Monica a povestit că de când a aflat că va deveni mămică, a slăbit 4 kilograme. Oricum artista recunoaşte că este atentă la alimentaţie, astfel că joi a mâncat doar un morcov şi un covrig.

Acum Monica, ca orice viitoare mămică, îşi doreşte să aibă o sarcină uşoară, dar mai ales ca bebeluşul ei să fie sănătos.

Observator

×
Subiecte în articol: monica anghel
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close