Antena 3 CNN Show Showbiz Monica Columbeanu alimentează zvonurile conform cărora ar fi însărcinată (VIDEO)

Monica Columbeanu alimentează zvonurile conform cărora ar fi însărcinată (VIDEO)

Monica Columbeanu alimentează zvonurile conform cărora ar fi însărcinată (VIDEO)
06 Mar 2010   •   21:55

Divorţează sau nu, e gravidă sau ba, nimeni nu ştie. Un singur lucru e cert: Monicăi Columbeanu îi place să fie în centrul atenţiei. Sâmbătă, i-a lăsat pe bucureşteni şi a defilat în faţa admiratorilor din Oradea. Cu sau fără Irinel, Monica Columbeanu ţine de ceva timp prima pagină a tabloidelor. De notorietatea ei au profitat şi organizatorii unui târg de nunţi de la Oradea. Însă nu au aşteptat-o oricum, ci cu un Rolls Royce placat cu aur, din care a şi vizitat oraşul.

?De fiecare dată sunt primită cu braţele deschise. Îmi place să prezint rochii de mireasă, retrăiesc momente din ziua în care m-am căsătorit eu?, a spus Monica Columbeanu. Odată urcată pe scenă, în rochia de mireasă, Monica şi-a luat gândul de la un posibil divorţ. Dar a alimentat zvonurile cum că ar fi însărcinată: ?Îmi doresc încă un copil... dacă se va confirma faptul că sunt însărcinată?, a declarat ea.

În ceea ce priveşte speculaţiile din presă despre mutarea familiei Columbeanu în America... ?În America am fost, într-adevăr şi voi mai merge şi cu alte ocazii, dar nu vreau să rămân acolo, nici nu se pune problema?.

Chiar dacă va cocheta cu lumea americană a filmului, cariera doamnei Columbeanu se va clădi, în continuare, în România.


Observator

×
Subiecte în articol: monica columbeanu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close