Antena 3 CNN Show Showbiz Morgan Spurlock vrea să ştie "Unde se ascunde Osama bin Laden?"

Morgan Spurlock vrea să ştie "Unde se ascunde Osama bin Laden?"

Morgan Spurlock vrea să ştie "Unde se ascunde Osama bin Laden?"
17 Apr 2008   •   19:19

"Unde se ascunde Osama Bin Laden?" este un documentar plin de umor, care are vineri premiera în Statele Unite. Morgan Spurlock, americanul care a cunoscut recunoaşterea mondială cu documentarul Super Size Me, revine cu un film nou. "Locuiesc în New York şi, ca de altfel toţi locuitorii de aici, vreau să aflu răspunsul la întrebarea: De ce nu l-am găsit încă pe Osama Bin Laden şi unde este el?" a declarat Morgan Spurlock.

Trailer-ul documentarului Where in the World is Osama bin Laden?

Americanul începe un tur în Orientului Mijlociu cu scopul de a afla unde se ascunde teroristul numărul unu al lumii. În cele şapte luni pe care le va petrece prin Egipt, Maroc, Afganistan, Arabia Saudită sau Pakistan, Morgan Spurlock are o singură întrebare pentru cei care-i ies în cale: Ştiţi unde se află Osama?

Fără a avea niciun fel de experienţă militară sau cunoştinţe de specialitate, Spurlock îşi propune să reuşească ceea ce CIA, FBI şi numeroşi vânători de recompense nu au reuşit: să-l găsească pe cel mai căutat om al planetei.

Întrebat de şi-a asumat această misiune imposibilă, Michael Spurlock a răspuns senin că doreşte în acest fel să-i ofere o lume mai sigură băiatului său care urmează a se naşte în curând.

Antena3.ro

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close