Antena 3 CNN Show Showbiz Morometzii dau în judecată PD-L pentru că foloseşte ilegal melodia "România, trezeşte-te" în campania electorală

Morometzii dau în judecată PD-L pentru că foloseşte ilegal melodia "România, trezeşte-te" în campania electorală

Morometzii dau în judecată PD-L pentru că foloseşte ilegal melodia "România, trezeşte-te" în campania electorală
08 Mai 2008   •   19:51

Hip-hopperii de la Morometzii dau în judecată Partidul Democrat-Liberal pentru că politicienii de la sectorul 4 folosesc melodia "România Trezeşte-te" în scop electoral, fără să le plătească artiştilor drepturile de autor cuvenite. Democrat-liberalii spun că au plătit tot ceea ce trebuia odată cu achiziţionarea albumului trupei. Cu toate acestea, cei de la Morometzii s-au revoltat când şi-au auzit piesa într-un cort electoral al PDL din sectorul 4 al Capitalei şiau chemat poliţia.

?Am luat legătura cu cineva de la PD-L să le spun să nu mai folosească piesa. Mi s-a răspuns că va suna cindeva de la sectorul 4. Nu s-a întâmplat asta. A doua zi iar rula piesa?, a declarat 1Q Sapro de la Morometzii.

Cântăreţii se plâng că cei care se ocupă de campania electorală a PD-L în sectorul 4 nu i-au băgat în seamă când şi-au cerut drepturile.

?M-a cam luat la mişto că poate cei din cort ascultau piesa pentru ei, că ce? era vreun concert mare sau ceva? Prin urmare o să-i dăm şi noi în judecată?, a adăugat hip-hopper-ul.

PDL-ul ar putea rămâne şi fără imnul "Verde-nourat", cântecul lui Mircea Rusu. Artistu ăşi doreşte un contract nou pentru cedarea drepturilor de autor. Ceea ce nu vrea Rusu este ca melodia să fie folosită în scop electoral în satul unde cântăreţul candidează la primărie din partea PNL.

Observator

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close