Antena 3 CNN Show Showbiz Motivul incredibil pentru care Stan Laurel nu a participat la înmormântarea prietenului său de o viață, Oliver Hardy

Motivul incredibil pentru care Stan Laurel nu a participat la înmormântarea prietenului său de o viață, Oliver Hardy

Motivul incredibil pentru care Stan Laurel nu a participat la înmormântarea prietenului său de o viață, Oliver Hardy
28 Mai 2018   •   10:47

Diametral opuși, unul extrovertit și cu calități de lider iar celălalt introvertit și haotic, Stan și Bran au devenit cel mai iubit cuplu de comedie la începutul cinematografiei şi au rămas un etalon chiar și în zilele noastre.

Stan Laurel şi Oliver Hardy s-au întâlnit prima oară în anul 1919 şi au jucat împreună în filmul „The Lucky Dog“, iar de atunci doar moartea a putut să îi mai despartă.

În vara lui 1957, Oliver a murit la vârsta de 65 de ani, după ce suferise deja două infarcturi. Opt ani mai târziu, în 1965, a murit și Stan în urma unui atac de cord. Avea 74 de ani și a fumat ca un turc întreaga viață.

Cât a trăit, spunea mereu glumind că „Dacă văd pe careva trist la moartea mea, jur că nu mai vorbesc cu el în viața mea”. Cu toate acestea, Stan nu a putut să își ascundă tristețea când și-a pierdut cel mai bun prieten, pe Oliver.

“Lumea a pierdut un geniu al comediei, iar eu mi-am pierdut cel mai bun prieten. Mă simt pierdut fără el, după 30 de ani în care am fost mai mult decât prieteni“, a spus atunci Stan, care nu a fost în stare să meargă la înmormântarea prietenului său din cauza durerii. Ştia că „Babe ar înţelege”, aşa cum îi spunea Stan lui Oliver. Şi tot atunci a spus că nu va juca nicioadată fără prietenul lui. Şi s-a ţinut de cuvânt, scrie Unica.

×
Subiecte în articol: înmormântare
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close