Antena 3 CNN Show Showbiz Nadia a fost "concediată" de Donald Trump (IMAGINI DIN TIMPUL SHOW-LUI)

Nadia a fost "concediată" de Donald Trump (IMAGINI DIN TIMPUL SHOW-LUI)

Nadia a fost "concediată" de Donald Trump <font color=red>(IMAGINI DIN TIMPUL SHOW-LUI)</font>
14 Ian 2008   •   11:57

Nadia Comăneci a fost concediată de Donald Trump, în cadrul celebrului show ?Ucenicul?. ?Te iubesc Nadia dar...eşti concediată? a spus Donald Trump la sfârşitul episodului doi al producţiei. Cele două echipe, cea a fetelor şi cea a băieţilor au avut de făcut un spot tv de 30 de secunde pentru promovarea adoptării câinilor, băieţii fiind cei care au reuşit să realizeze spotul cel mai bun.

Nadia a făcut parte din echipa învinsă şi, la finalul episodului, Donald Trump nu a ezitat să-i adreseze celebrele cuvinte ?You`re fired !? Magnatul american şi-a motivat decizia prin faptul că Nadia nu a dovedit calităţile necesare unui lider de echipă. "The Celebrity Apprentice" a adunat la start 14 staruri mondiale. În cursa pentru cei 250.000 de dolari care vor fi donaţi în scopuri caritabile au mai rămas doar 12 dintre concurenţi.

Printre celebrităţile care au rămas în competiţie se numără Trace Atkins, star al muzicii country, actorul Vincent Pastore, Gene Simmons din formaţia Kiss, Lennox Lewis, fost campion mondial la box profesionist, Jennie Finch, jucătoare de softball, actorii Marilu Henner şi Stephen Baldwin, modelul Carol Alt, producătorul de televiziune Nely Galan, luptătorul Tito Ortiz şi ziaristul Piers Morgan.

NADIA NU MAI ESTE UCENICUL LUI TRUMP

Antena3.ro

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close