Antena 3 CNN Show Showbiz Nadia Comăneci a mărturisit care e știrea cea mai îngrozitoare despre ea: „L-au sunat pe Bart și i-au spus...”

Nadia Comăneci a mărturisit care e știrea cea mai îngrozitoare despre ea: „L-au sunat pe Bart și i-au spus...”

Nadia Comăneci a mărturisit care e știrea cea mai îngrozitoare despre ea: „L-au sunat pe Bart și i-au spus...”
25 Sep 2018   •   11:30

Nadia Comăneci a mărturisit care a fost cea mai teribilă informație care a apărut despre ea. Marea campioană la gimnastică a dezvăluit ce s-a întâmplat.

„Acum vreo 15, 20 de ani, nu mai țin minte exact, sună telefonul fix, dimineața, devreme. Eram acasă, în America, nici nu mă dădusem jos din pat. Răspunde Bart. Cred că erau, dacă-mi amintesc bine, niște jurnaliști de la Associated Press. Aveau, ziceau ei, vești teribile. Cum că eu, Nadia, aș fi murit într-un teribil accident. Și-l și căinau, cu această ocazie, pe Bart. Condoleanțe, bla, bla, bla… Bart, ușor uluit inițial, apoi amuzat, le spune că nu-i adevărat, că Nadia e lângă el, teafără și nevătămată. Ba chiar mă cheamă, pentru confirmare, să le vorbesc în receptor. Doar așa s-au convins că respir, că trăiesc, că sunt în viață.

Un anume Nadia și nu mai știu cum, diplomat, după cum s-a constatat ulterior, murise, într-adevăr, într-un accident. Doar că jurnaliștii n-au mai așteptat să vadă care Nadia. Au sunat direct la Bart să-i transmită condoleanțe. Asta da știre. Nu cea cu divorțul…”, a declarat Nadia Comăneci.

Sportiva a făcut referire și la o știre conform căreia ar divorța de partenerul ei de viață, Bart Conner. „O glumă proastă. Și nici măcar nu era 1 Aprilie”, a menționat ea, potrivit Libertatea.

×
Subiecte în articol: sportiva gimnasta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close