Naomi Campbell ? vedeta de la Milano (VIDEO)

23 Sep 2007   •   10:59
Naomi Campbell ? vedeta de la Milano <font color=red>(VIDEO)</font>
Chiar dacă a început toamna, creatorii italieni de modă s-au gândit deja la primăvara şi vara anului viitor. La Milano, zilele modei estivale au fost inaugurate de o mare vedetă a domeniului - Naomi Campbell.

Naomi Campbell nu arăta de loc afectată de problemele pe care le-a avut în ultimul timp cu justiţia. Supermodelul şi colegele sale au încântat toate privirile la prezentarea colecţiei ?Miss Bikini Luxe?, care părea destinată unei viitoare canicule. Creatoarele colecţiei, surorile Piacentini, au răsplătit participarea lui Naomi printr-o donaţie consistentă către fundaţia sa de binefacere.

150 de rochii vaporoase şi costume de baie vor fi vândute la licitaţie în beneficiul sinistraţilor de la inundaţiile din Marea Britanie. Chiar şi fără participarea lui Naomi Campbell, creatoarea Valeria Marini a reuşit să seducă publicul cu colecţia sa intitulată chiar ?Seduzioni?. Atmosfera romantică era întregită de scene din celebre filme de dragoste, proiectate pe fundalul paradei.

Săptămâna viitoare vor mai fi prezentate aproape 80 de colecţii, inclusiv cele semnate de nume ilustre ca Armani, Versace şi Dolce & Gabbana.

NAOMI CAMPBELL PE PODIUMUL SHOW-ULUI DE MODĂ DE LA MILANO  

Antena 3

Parteneri
x close