Antena 3 CNN Show Showbiz Nelly Furtado şi Judas Priest concertează în România, la B'Estfest (VIDEO)

Nelly Furtado şi Judas Priest concertează în România, la B'Estfest (VIDEO)

Nelly Furtado şi Judas Priest concertează în România, la B'Estfest <font color=red>(VIDEO)</font>
03 Mar 2008   •   18:58

Ne aşteaptă o vară incendiară! Concertele vor încinge atmosfera la B'Estfest 2008, care îi aduce în România pe Nelly Furtado şi Judas Priest. În 30 de ani de carieră, legendarii rockeri au lansat aproape 20 de albume şi mai multe colecţii best-off. Pe 11 iulie, Judas Priest va concerta la Bucureşti, în cadrul B'Estfest Aftershock, o zi dedicată rockerilor.

Şi Nelly Furtado vine în România. Câştigătoarea premiului Grammy în 2002 - la categoria Best Female Pop Vocal Performance - a cucerit întreaga lume cu albumul ?Whoa, Nelly!?. După ce a cântat pe cele mai importante scene din lume, o va face şi la noi.

CONCERTELE VERII:  

Trupa Kaiser Chiefs s-a lansat în Marea Britanie în 2003. Single-ul ?Ruby?, de pe cel de-al doilea album ?Yours Truly, Angry Mob? a avut succes în întreaga lume.

Roisin Murphy şi-a început cariera solo după ce, timp de 10 ani, a făcut parte din trupa Moloko. În ciuda acestei despărţiri, fanii i-au rămas fideli. Pe cei din România îi va face fericiţi în această vară.

Acestea sunt cele mai importante nume care şi-au anunţat prezenţa, până acum, în cadrul festivalului. Organizatorii însă mai aşteaptă şi alte confirmări. B'Estfest 2008 va avea loc pe 4, 5, 6 şi 11 iulie. 5.000 de abonamente au fost deja puse în vânzare.

Tot anul acesta vor mai concerta în România ATB, Kylie Minogue, Lenny Kravitz, Fat Boy Slim şi Iron Maiden.

Antena 3

×
Parteneri
Noi sancțiuni drastice pentru șoferii prinși băuți sau drogați la volan în România
x close