Antena 3 CNN Show Showbiz Nepoata lui Toma Caragiu, un guru al modei

Nepoata lui Toma Caragiu, un guru al modei



Nepoata lui Toma Caragiu, un guru al modei
03 Mai 2007   •   20:30
Imagini în VIDEO NEWS/Diverse Nepoata regretatului Toma Caragiu a ajuns un guru al modei la americani. Se ocupă de ani de zile de reviste pentru femei şi a scos chiar câteva publicaţii de modă. Brânduşa Niro a plecat din România acum mai bine de 25 de ani. A trecut prin Franţa, Canada, dar s-a stabilit în cele din urmă în Statele Unite. La New York... unde a ajuns una dintre cele mai importante figuri din lumea modei de peste Ocean.

?Toată lumea are o părere foarte bună despre români. În general, se spune despre noi că muncim enorm, nimeni nu e leneş. Eu nu cunosc un român leneş, din emigrare! Toată lumea are succes?, a precizat Brânduşa Niro. Brânduşa a realizat "The Daily Mini", o revistă lunară, tot despre modă, şi alte câteva publicaţii specializate pe ştiri despre celebrităţi şi tendinţe vestimentare. Despre fratele mamei ei, marele Toma, spune că îi aducea reviste de modă de la ambasadele occidentale din Capitală.

?Era un tip extraordinar şi atât de talentat, de minunat. Dar nu numai asta, că eu nu-l vedeam ca pe actorul Toma. Îl vedeam ca pe unchiul Toma, care venea în fiecare duminică. Venea între două spectacole şi începea să strige de la poartă: ?, a povestit nepoata marelui actor.

Observator

×
Parteneri
OMS confirmă primul deces al unui om infectat cu gripa aviară
x close