Antena 3 Show Showbiz Neverland, varianta britanică. Michael Jackson a închiriat o vilă de 17 milioane de euro

Neverland, varianta britanică. Michael Jackson a închiriat o vilă de 17 milioane de euro

08 Iun 2009   •   15:46
Neverland, varianta britanică. Michael Jackson a închiriat o vilă de 17 milioane de euro
Sursa foto: Michael Jackson

Michael Jackson nu poate să trăiască decât la Neverland. Cântăreţul le-a cerut organizatorilor celor 50 de concerte pe care le va susţine la Londra să transforme proprietatea în care va locui într-o replică a fostei sale reşedinţe, scrie The Sun.

Michael Jackson a cerut o pistă de bowling, dar şi un parc de distracţii perfect funcţional pe domeniul Foxbury Manor din Chislehurst, unde urmează să locuiască acesta.

Pentru ca şederea lui în Marea Britanie să fie cât mai confortabilă, Michael Jackson a închiriat o vilă rurală, tipic britanic, în valoare de 17 milioane de euro.

Primul concert pe care Michale Jackson îl va susţine la Londra va avea loc pe 13 iulie.

Fosta reşedinţă a cântăreţului, ferma Neverland, a fost construită în 1988, în Santa Ynez din California. Ferma cuprindea o grădină zoologică, un cinematograf, precum şi un parc de distracţii.

Turneul pe care cu Michael Jackson urmează să-l susţină îi va aduce artistului american venituri cuprinse între 34 şi 68 de milioane de euro.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close