Antena 3 CNN Show Showbiz Nicole Kidman a avut un accident cu Jaguarul

Nicole Kidman a avut un accident cu Jaguarul

Nicole Kidman a avut un accident cu Jaguarul
26 Ian 2007   •   11:01

Actriţa australiană Nicole Kidman a fost rănită uşor într-un accident de maşină pe platourile de filmare de la Los Angeles. Kidman, se afla la bordul unei maşini Jaguar care a lovit un lampadar în centrul oraşului Los Angeles, în timpul filmărilor pentru un thriller SF, ?The Invasion?. Maşina era remorcată de un mecanism care a derapat în momentul în care a luat o curbă la viteza de circa 72,4 km/h şi astfel a ajuns să lovească lampadarul.

Actriţa şi un tânăr aflat în maşină, probabil un cascador, purtau centuri de siguranţă. Opt persoane, printre care şi actriţa, s-au plâns de dureri şi au ajuns la spital. După două ore, Kidman şi ceilalţi au fost externaţi.

Cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, Nicole Kidman joacă în acest film rolul unui psihiatru care descoperă că o misterioasă epidemie care modifică în întregime comportamentul oamenilor este de origine extraterestră. Filmul este regizat de germanul Olivier Hirschbiegel, care a realizat ?Der Untergang?, despre ultimele zile ale lui Hitler.

Rompres

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close