Antena 3 CNN Show Showbiz Nicole Kidman, locul întâi în topul starurilor de la Hollywood plătite exagerat (VIDEO)

Nicole Kidman, locul întâi în topul starurilor de la Hollywood plătite exagerat (VIDEO)

Nicole Kidman, locul întâi în topul starurilor de la Hollywood plătite exagerat (VIDEO)
11 Sep 2008   •   12:00

Nicole Kidman se află pe primul loc în topul actriţelor de la Hollywood care sunt plătite mult mai mult decât ar merita. Potrivit revistei ?Forbes?, Nicole este actriţa de pe urma căreia se câştigă cel mai puţin comparativ cu sumele pe care le încasează pentru filmări.

În urmã cu un an, Kidman reuşea să aducă opt dolari pentru fiecare dolar câştigat de ea. Însă, unul dintre cele mai recente filme ale actriţei, ?Invazia?, nu a avut succes, lucru evident în încasări. Cu un venit de 17 milioane de dolari pentru acest film, actriţa a adus pierderi de 2,68 de dolari pentru fiecare dolar câştigat de ea.

Locul următor pe lista întocmită de ?Forbes?, îl ocupă Jennifer Gartner ale cărei ultime două filme au ocupat poziţii foarte proste în box-office. Pe cel de-al treilea loc se află Tom Cruise cu patru dolari aduşi companiei pruducătoare pentru fiecare dolar încasat de el. Se pare că ultimul film al fostului soţ al lui Nicole Kidman, ?Leii mor pentru miei?, nu a avut un succes prea mare.

Anul trecut, locul întâi în acest clasament îl ocupa Russel Crowe, dar actorul şi-a revenit anul acesta, urcând pe poziţia 18 în topul celor mai productivi actori. Clasamentul de anul acesta a fost completat de actori precum Cameron Diaz, Will Ferrel, Nicholas Cage şi Cate Blanchett.



Antena3.ro

×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close