Antena 3 CNN Show Showbiz Noel Gallagher, solistul de la Oasis, atacat pe scenă în timpul unui concert (VIDEO)

Noel Gallagher, solistul de la Oasis, atacat pe scenă în timpul unui concert (VIDEO)

Noel Gallagher, solistul de la Oasis, atacat pe scenă în timpul unui concert (VIDEO)
09 Sep 2008   •   15:37

Noel Gallagher, solistul de la trupa britanică ?Oasis? a fost atacat pe scenă în timpul unui concert de duminică seara din Canada. Artistul a căzut de pe scenă şi a fost dus la spital deoarece este posibil să-şi fi rupt o coastă.

Un filmuleţ de pe YouTube arată întreaga întâmplare. Un bărbat a urcat pe scenă şi a început să alerge foarte repede în diercţia lui Gallagher, lovindu-l pe acesta din spate în timp ce interpreta cunoscuta melodie ?Morning Glory? pentru cei 40.000 de oameni aflaţi la "V Festival" din Toronto. Gallagher, în vârstă de 40 de ani, a picat de pe scenă direct pe boxele de pe margine. Atacatorul a fost prins repede de agenţii de securitate.



Înainte ca trupa să iasă de pe scenă, Liam, fratele cântăreţului atacat, a încercat să-i dea un pumn atacatorului, dar nu a reuşit. Noel Gallagher a fost dus la spital din cauza unei posibile rupturi de coastă. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Toronto a declarat pentru BBC News că bărbatul care a sărit pe scenă a fost dus la sediul Poliţiei, dar că a fost eliberat fără cauţiune. Acesta urmează să apară în fata Curţii de judecată luna viitoare.

Motivul atacului rămâne necunoscut, iar membrii trupei nu au anunţat dacă următorul concert, din Ontario se va desfăsura în condiţii normale.

Oasis, una dintre cele mai cunoscute trupe britanice penrtu melodii precum ?Don`t look back in anger? şi ?Wanderwall?, va începe un turneu în Europa la sfarşitul lunii septembrie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close