Antena 3 CNN Show Showbiz Noul album Marillion va putea fi descărcat gratuit

Noul album Marillion va putea fi descărcat gratuit

Noul album Marillion va putea fi descărcat gratuit
10 Sep 2008   •   21:05

Grupul de rock progresiv Marillion va pune gratuit la dispoziţia fanilor noul album. Acesta va putea fi descărcat fără niciun cost , iar la final fanilor li se va cere adresa de mail. Mark Kelly, clăparul trupei, a spus că aceşti fani vor fi contactaţi ulterior cu oferte de materiale promoţionale şi bilete de concert, încercând să recupereze o parte din bani. "Suntem dispuşi să încercăm lucruri noi", a completat el.

"Toată lumea cunoaşte efectul transferurilor de fişiere muzicale asupra industriei muzicale şi a vânzărilor de CDuri. Până recent ne simzeam imuni la aceste lucruri datrită vârstei publicului nostru care tinde să prefere CDurile fişierelor electronice", a declarat recent Mark Kelly către BBC News.

La fel ca multe alte trupe care aleg să lanseze noile albume online, gratuit sau nu, membrii trupei Marillion recunosc că au fost inspiraţi de Radiohead. "Lumea pare să uite că Radiohead s-a situat în fruntea clasamentului vânzărilor de albume", a mai subliniat Kelly.

Paul Williams, editor al publicaţiei muzicale Music Week, este de părere că grupul este celebru pentru inovare şi, în plus, are fani foarte loiali, prin urmare "s-ar putea ca până la urmă să le meargă foarte bine".


Sursa foto: news.bbc.co.uk

Antena3.ro

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close