Antena 3 CNN Show Showbiz Noul album Tom Jones îi are invitaţi pe Bono şi The Edge

Noul album Tom Jones îi are invitaţi pe Bono şi The Edge

Noul album Tom Jones îi are invitaţi pe Bono şi The Edge
17 Sep 2008   •   21:31

După 15 ani de la lansarea unui album pe piaţa americană, în această toamnă Tom Jones va lansa un disc cu piese noi. Acesta se va intitula "24 Hours" şi va fi lansat de S-Curve Records pe 25 noiembrie. Linia muzicală este retro, aducând cu "Back to Black" al lui Amy Winehouse.

Albumul va avea şi două preluări, piesa "The Hitter" a lui Bruce Springsteen şi "I'm Alive" a lui Tommy James and the Shondells. Bono şi the Edge de la formaţia U2 apar ca invitaţi pe piesa "Sugar Daddy."

Într-un interviu recent acordat Associated Press, Tom Jones a declarat: "Am vrut ca vocea mea să sune cât mai natural cu putinţă. Orchestraţia trebuie să aibă un sound modern, dar vocea trebuie să sune ca mine".

Materialul este produs de Future Cat, duo care a mai produs artişti precum Lily Allen şi Kate Nash.

"Contemplam ideea unui album retro de ceva vreme. Când a apărut albumul lui Amy Winehouse, fiul meu m-a sunat imediat: 'Mai ştii despre ce discutam? Ascultă asta.'"a amintit Jones.

"Reload", albumul artistului din anul 2000 a fost un mare hit în Europa, în special datorită piesei "Sex Bomb", însă nu a fost lansat în Statele Unite, lucru catalogat de către Tom Jones ca fiind regretabil.

Tom Jones susţine concerte în Las Vegas şi este de părere că vocea sa nu s-a deteriorat. Artistul urmează un tratament special în acest sens şi nu merge nicăieri fără un umidificator care îl ajută să combată "uscarea" laringelui.


Sursa foto: billboard.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close