Antena 3 CNN Show Showbiz ?Noul? cântec al lui Michael Jackson, compus în 1983 împreună cu Paul Anka (VIDEO)

?Noul? cântec al lui Michael Jackson, compus în 1983 împreună cu Paul Anka (VIDEO)

?Noul? cântec al lui Michael Jackson, compus în 1983 împreună cu Paul Anka (VIDEO)
Sursa foto: Michael Jackson
14 Oct 2009   •   10:55

Abia lansat, ?noul? cântec al lui Michael Jackson a stârnit un mare scandal. După cum s-a aflat, nu era vorba nicidecum de un cântec recent, ci de unul scris încă în anii 80 împreună cu o celebritate a acelor vremuri, Paul Anka. Producătorii au fost nevoiţi să recunoască acest lucru după ce Anka i-a ameninţat cu un proces.

Aşteptat cu nerăbdare de fani, primul cântec postum al lui Michael Jackson, "This is It", a fost imediat preluat de posturile de radio din toată lumea. Aşa a ajuns şi la urechile lui Paul Anka, al cărui nume nu mai spune prea multe tinerilor de astăzi. Muzicianul canadian de 68 de ani a recunoscut cu surprindere o melodie care fusese înregistrată, de mult... chiar în studioul său.

Cântecul a fost scris în 1983, când Paul Anka era încă o mare vedetă, şi interpretat în duet cu Michael Jackson pentru a fi inclus pe un album, dar proiectul nu s-a realizat. Acum, Paul Anka s-a înfuriat când a constatat că nu este trecut în calitate de coautor al cântecului. El a ameninţat cu un proces, iar administratorii moştenirii lui Michael s-au grăbit să-i facă dreptate.

Au recunoscut că este o greşeală, o greşeală de bună credinţă, au clarificat problema şi o vom rezolva într-o manieră foarte pozitivă.

Paul Anka va primi 50 % din drepturile de autor, care vor fi, probabil, considerabile. Totuşi, unii critici sunt dezamăgiţi de cântec şi speră că viitorul disc postum al lui Michael va conţine şi material de o calitate mai bună.



Antena 3

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close