Antena 3 CNN Show Showbiz O britanică susţine că a fost muza trupei Beatles

O britanică susţine că a fost muza trupei Beatles

O britanică susţine că a fost muza trupei Beatles
01 Iun 2007   •   23:08

O britanică de 43 de ani a declarat că ?Lucy in the Sky with Diamonds?, una dintre cele mai cunoscute piese ale formaţiei The Beatles, a fost inspirată de fapt de un portret al ei la vârsta de 3 ani, realizat de fiul lui John Lennon. Piesa, extrasă de pe albumul legendar ?Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band?, care a împlinit vineri 40 de ani, era considerată ca făcând apologia drogului LSD, aşa cum sugerează majusculele titlului.

Lucy Vodden, pe atunci în vârstă de 3 ani, era în aceeaşi clasă cu Julian Lennon când a fost scrisă piesa. ?Julien a făcut un desen şi în acea zi tatăl său a venit să-l ia acasă cu maşina?, a declarat ea la postul de radio BBC. ?Pot să mi-l imaginez desenând un chip şi spunând: 'este prietena mea Lucy de la şcoală', iar tatăl să-l întrebe 'Ce se află pe cer?' sau 'Ce e în jurul ei?'', a adăugat femeia.

Această versiune a fost susţinută de mai mulţi biografi ai formaţiei Beatles. Însă Lucy Vodden nu a reuşit să-şi convingă prietenii că povestea este autentică, a mai indicat ea. ?Când le-am spus prietenilor că 'Lucy in the Sky with Diamonds' este despre mine, mi-au răspuns: 'imposibil, este despre LSD?', a adăugat femeia.

Rompres

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close