Antena 3 CNN Show Showbiz O bulgăroaică face ravagii pe Youtube, cu hitul "Ken Lee" (VIDEO)

O bulgăroaică face ravagii pe Youtube, cu hitul "Ken Lee" (VIDEO)

O bulgăroaică face ravagii pe Youtube, cu <font color=red>hitul "Ken Lee" (VIDEO)</font>
26 Mar 2008   •   09:52

Cine crede că numai prin studiu şi muncă reuşeşti în viaţă să înşeală amarnic. Mai nou, secretul succesului stă, dimpotrivă, în prostie şi tupeu. Ambele duse la extrem. Ne-o dovedeşte din plin o ?artistă? care şi-a făcut apariţia pe scenele din Bulgaria cu puţin timp în urmă. Şi pe care a propulsat-o acolo chiar propria neştiinţă. Ziariştii de la Evenimentul Zilei scriu în ediţia de astăzi despre bulgăroaica Valentina Hasan, cea care a devenit cunoscută unei lumi întregi prin interpretarea profund originală a hitului ?Ken Lee?.

Este vorba, de fapt, de melodia ?Without You?, cântată de Mariah Carey, dar care a căpătat cu totul alte înţelesuri, în show-ul ?Music Idol?. Urmăriţi aici interpretarea care a făcut înconjurul lumii:


Filmuleţul postat pe Youtube s-a bucurat de un succes neaşteptat, înregistrând milioane de accesări din toată lumea. Am putea vorbi chiar de un fenomen ?Ken Lee?, căci inedita interpretare a dat naştere unei întregi game de remixuri. Explicaţia bulgăroaicei pentru apariţia melodiei ?Ken Lee? este următoarea: ?Am ascultat melodia la casetofon şi am tot apăsat play/pauză/play/pauză până când am memorat-o, după ureche, în varianta pe care aţi auzit-o la preselecţie?, a povestit ea, citată de Evenimentul Zilei.

?Recunosc, engleza mea nu e foarte bună, însă prestaţia de la preselecţie a fost extraordinară, m-am surprins chiar şi pe mine?. Şi se pare că bulgăroaica nu este singura surprinsă în urma acestei prestaţii. Doar că ea este singura plăcut surprinsă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close