Antena 3 CNN Show Showbiz "O noapte cu Iris", cadou de Crăciun

"O noapte cu Iris", cadou de Crăciun

"O noapte cu Iris", cadou de Crăciun
27 Dec 2007   •   11:20

Teatrul Naţional Bucureşti a găzduit concertul a doua zi de Crăciun "O noapte cu Iris". Iris a cântat piese vechi, precum şi melodii de pe noul album, "Cei ce vor fi" lansat la 30 de ani de la înfiinţarea formaţiei. Solistul Cristi Minculescu a spus că acesta este cel de-al patrulea Crăciun fără mama sa şi a dedicat tuturor mamelor melodia "Stairway to Heaven", rugând publicul să lumineze Sala Mare a Naţionalului cu brichetele. Piesa "Lacrimi de rouă" a fost închinată prietenilor formaţiei care s-au stins din viaţă."Ne-au părăsit foarte mulţi prieteni. Numărătoarea este cinică şi prea lungă", a spus Minculescu.

În spectacol a apărut şi actriţa Maia Morgenstern. Ea a prezentat un monolog şi a cântat "Floare de Iris", melodia fiind reluată de formaţie. Minculescu le-a mulţumit celor peste 1.500 de fani veniţi la concert pentru că au ales să petreacă a doua seară de Crăciun alături de formaţie. Iris a încheiat ultimul concert din suita celor ce au marcat 30 de ani de activitate cu melodia lui John Lennon 'So This is Christmas'.

Iris a sărbătorit anul acesta 30 de ani de activitate printr-un concert ţinut pe aeroportul Băneasa din Bucureşti, la care trupa a adunat 15.000 de oameni. Tot în toamna acestui an, formaţia a avut un turneu de promovare a noului album, un poem rock cu 26 de piese noi şi cu invitaţi celebri, precum Felicia Filip, Nicu Covaci şi Maia Morgenstern. "Naţionala de rock a României", aşa cum a fost denumită formaţia de fanii săi, deţine un portofoliu muzical cu 14 albume, trei maxi-single-uri, un DVD/VHS şi peste 5.000 de concerte.

"CINE MĂ STRIGĂ ÎN NOAPTE?"

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close