O româncă va cânta alături de Beyonce în turneul european al artistei (VIDEO)

23 Apr 2009   •   20:03
O româncă va cânta alături de Beyonce în turneul european al artistei (VIDEO) Beyonce

O româncă de 17 ani a cucerit-o pe Beyonce cu vocea ei. Atât de mult încât artista din Statele Unite a invitat-o să cânte alături de ea în turneul european. Tânăra româncă se numeşte Linda Angelina şi a ajuns, anul trecut, în finala concursului "Germania caută superstaruri".

Linda locuieşte în Germania împreună cu tatal sau, saxofonistul Flavius Teodosiu. De când a aflat ca va urca pe aceeaşi scenă cu Beyonce, Linda este în al noualea cer.

Pe 28 aprilie, Linda va pleca în turneu cu Beyonce în patru oraşe din Europa: Viena, Berlin, Oberhauzen oi Zurich.

Dar de ce a ales-o diva tocmai pe Linda? Stabilita în Germania, românca a participat anul trecut la concursul "Germania cauta superstaruri". Vocea ei puternică a cucerit pe toata lumea, iar tânara a ajuns chiar în finală.

Pe 17 aprilie, Linda şi-a lansat primul videoclip. "Love sux" a devenit imediat una dintre cele mai ascultate melodii de pe internet. A încântat-o, se pare, şi pe Beyonce.


Flavius Teodosiu, tatăl româncei, a declarat: ?A fost aleasă de Beyonce personal. E o chestie extraordinară, pentru că Linda este urmărită şi în America de mai multe case de producţie.?

Dincolo de faima, Linda va câştiga şi o mică avere, peste 50 000 de euro. Din septembrie, românca va pleca în turneu de promovare a albumului personal.Observator

Parteneri
x close