Antena 3 CNN Show Showbiz O zi până la Premiile Oscar. Avatar, The Hurt Locker şi Inglorious Bastards ? favoritele din acest an

O zi până la Premiile Oscar. Avatar, The Hurt Locker şi Inglorious Bastards ? favoritele din acest an

O zi până la Premiile Oscar. Avatar, The Hurt Locker şi Inglorious Bastards ? favoritele din acest an
06 Mar 2010   •   21:00

Oscarurile din acest an se anunţă foarte disputate. Favoritele sunt Avatar, cel mai profitabil film din toate timpurile şi The Hurt Locker, un lungmetraj realizat cu buget foarte redus. Specialiştii spun că pelicula Inglorious Bastards al lui Quentin Tarantino este singura care se poate bate pentru titlul de cel mai bun film al anului. Ceremonia premiilor Oscar va avea loc duminică la Los Angeles.

Cu o zi înaintea decernării Oscarurilor din acest an, specialiştii încă îşi fac calcule asupra câştigătorilor. Filmul The Hurt Locker al regizoarei Kathryn Bigelow poate scrie istorie. Lungmetrajul a fost realizat cu unul dintre cele mai mici bugete de la Hollywood şi a câştigat şase premii BAFTA. Filmul care prezintă drama unei echipe de genişti americani se anunţă a fi marea surpriză a acestui an.

Trailer The Hurt Locker


Principalul competitor este Avatar, cel mai profitabil film din toate timpurile. Avatar a fost regizat de James Cameron, chiar fostul soţ al lui Kathryn Bigelow. Pelicula a câştigat în luna ianuarie Globul de aur şi a adunat câştiguri record în valoare de 2,5 miliarde de dolari.

Toate calculele ar putea fi răsturante de filmul excentricului Quentin Tarantin, Inglorious Bastards. Filmul al cărui protagonist este Brad Pitt a fost foarte apreciat de publicul din toată lumea şi s-a instalat timp de săptămâni bune în fruntea box-office-ului din Statele Unite la puţin timp după ce a fost lansat.

Organizatorii galei de la Los Angeles promit un adevărat spectacol în acest an, iar gazdele evenimentului vor fi actorii Alec Baldwin şi Steve Martin.

Antena 3

×
Subiecte în articol: premiile Oscar Avatar
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close