Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Roman, după ce Traian Băsescu a fost evacuat din vila în care a stat și mama sa: "Există un Dumnezeu"

Oana Roman, după ce Traian Băsescu a fost evacuat din vila în care a stat și mama sa: "Există un Dumnezeu"

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, s-a arătat mulțumită de faptul că Traian Băsescu și familia sa au fost evacuați din vila din Primăverii care se află în proprietatea statului, considerând că, astfel, mama sa a fost răzbunată pentru ceea ce i s-a întâmplat în anul 2012.

Oana Roman, după ce Traian Băsescu a fost evacuat din vila în care a stat și mama sa: "Există un Dumnezeu"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    02 Apr 2022   •   19:45

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a fost evacuată și ea din aceeași vilă de protocol din Primăverii în 2012, după mai multe procese, după ce familia Roman locuise acolo timp de 22 de ani.

"Știu că o să se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu știu dacă fericită, dar împăcată că există un Dumnezeu, a făcut dreptate! 

A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merită. Cine i-a făcut rău mamei nu a avut parte de casa aia! Nu știu dacă e o satisfacție. Eu mă bucur că ea în timpul vieții a reușit să vadă că, până la urmă, nu a fost nedreptățită până la capăt.

Chiriaşa Mioara Roman şi-a luat atunci adio cu lacrimi în ochi de la vila din Primăverii. Echipa RA-APPS i-a încărcat toate lucrurile în doar două ore, în 12 maşini pline ochi! Noi nu am dorit niciodată răul nimănui, sincer! 

Când faci niște lucruri, făcând rău altora, există șansa ca într-o zi să ți se întoarcă. Mama a fost evacuată în 24 de ore dintr-o casă pentru care înainte îi făcuseră chiria 6 000 de euro, și-au bătut joc de ea, au făcut procese, au terorizat-o, au hărțuit-o pentru că voiau fix acea casă și nu alta!", a spus Oana Roman, potrivit click.ro.
 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close