Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Zăvoranu vrea să se danseze în fosta trupă a lui Michael Jackson

Oana Zăvoranu vrea să se danseze în fosta trupă a lui Michael Jackson

Oana Zăvoranu vrea să se danseze în fosta trupă a lui Michael Jackson
Sursa foto: Foto: Mediafax
27 Iul 2011   •   11:13

Oana Zăvoranu are planuri mari de viitor: Vrea să-şi facă un nume în lumea showbiz-ului de peste ocean. Oana vrea să plece în Statele Unite ca să se alăture fostei trupe de dans a lui Michael Jackson. Şi asta nu e tot. Oana se gândeşte şi la o carieră la Hollywood, potrivit celor de la Click.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Oana Zăvoranu ştie să danseze. Un dansator care a colaborat cu Michael Jackson ar fi învăţat-o să se mişte aşa. Acum Oana ar vrea să plece în state ca să se alăture trupei lui.

"I-am spus că nu am luat nici o oră de dans în viaţa mea, a fost foarte surprins de talentul meu şi mi-a propus să mă alătur trupei. Unul dintre motivele pentru care plec în L.A., în august, este de a mă reîntâlni cu ei şi de a vedea cum putem colabora.", a declarat Oana Zăvoranu

Nu este singurul plan de viitor al oanei. Vedeta ar vrea să-şi facă un nume şi la Hollywood.

 
 


"Mă voi vedea şi cu Mick Davis, cel care a regizat filmul "Modigliani" în care am jucat şi eu. El mi-a propus mai multe proiecte cinematografice. Dacă lucrurile se vor lega, mă gândesc serios să-mi iau o casă acolo."

Rămâne de văzut dacă planurile oanei se vor concretiza sau vor rămâne doar planuri.

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu michael jackson
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close