Antena 3 CNN Show Showbiz Olivia Steer, atac dur la un critic de al său: „L-am salvat cu terapia naturistă de constipație”

Olivia Steer, atac dur la un critic de al său: „L-am salvat cu terapia naturistă de constipație”

Olivia Steer, atac dur la un critic de al său: „L-am salvat cu terapia naturistă de constipație”
Sursa foto: Foto: Instagram/Olivia Steer
22 Feb 2019   •   13:04

Olivia Steer a lansat un atac dur la un critic vehement al său, despre care spune că l-a salvat cu terapia naturistă de constipație. 

„Poate veți zice că e absurd, poate nu o să vă vină să credeți, dar în urmă cu vreo 5 ani, unul dintre cei mai înverșunați critici pe care i-am avut vreodata, în spațiul public, îmi cerea părerea despre cum și-ar putea trata constipația cronică, de care suferea demult. Ar fi putut să meargă la un doctor, să îi dea medicamente sintetice, alopate & moderne, ar fi putut sa facă un crunt mișto de leacul băbesc și de mine, la pachet. 

Dar, nu! 

Seară de seară, a aplicat, cu sfințenie, remediul (citit cu creionul in mina in cărți scrise de doctori mari) și despre care i-ar fi povestit, cu toata dragostea, și propria bunica, dacă ar mai fi avut-o. La telefon, prin SMS, apoi, m-a asigurat ca terapia naturista funcționează și că se simte minunat. 

Cred că a spus și "mulțumesc!", parcă așa țin minte... Oricum, cu drag, cu mare drag, oricînd: omenia nu se sfirșește odata cu prietenia. 

#VinePastele #IntramInPostCurînd #DoamneAjută”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: olivia steer
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close