Antena 3 CNN Show Showbiz Operaţia de cord a lui Robin Wiliams a reuşit. Medicii se aşteaptă la o recuperare completă

Operaţia de cord a lui Robin Wiliams a reuşit. Medicii se aşteaptă la o recuperare completă

Operaţia de cord a lui Robin Wiliams a reuşit. Medicii se aşteaptă la o recuperare completă
Sursa foto: Robin Williams
24 Mar 2009   •   11:32


Veşti bune pentru fanii actorului american Robin Williams. Operaţia pe cord la care a fost supus actorul în vârstă de 57 de ani a fost una reuşită. Potrivit purtătorului său de cuvânt citat de AFP, recuperarea în urma intervenţiei chirurgicale va dura opt săptămâni.

Marc Gillinov, specialist în chirurgie la clinica din Cleveland unde a avut loc operaţia, a declarat: "Operaţia domnului Williams a decurs foarte bine şi ne aşteptăm ca acesta să aibă o recuperare completă".

Operaţia a durat trei ore şi jumătate. Medicii au înlocuit valva aortică, au repararat valvei mitrală şi au regularizat ritmului cardiac al actorului.

"Inima lui este solidă, iar funcţiile lui cardiace vor reveni la normal peste câteva săptămâni, fără ca acest lucru să îl jeneze în activităţile pe care le desfăşoară", a adăugat Gillinov.

Acesta a mai menţionat că, la numai două ore după intervenţie, Robin Williams a început să glumească şi a făcut să râdă întreaga echipă medicală.

Williams a ţinut să mulţumească echipei medicale de la clinica din Cleveland, medicilor care l-au îngrijit înainte de operaţie, precum şi tututor persoanelor care l-au sprijinit.

În vârstă de 57 de ani, Robin Williams a început să aibă probleme respiratorii în timpul turneului său de stand-up comedy, intitulat "Weapons of Self-Destruction".

Fratele actorului, Robert Todd Williams a murit în 2007 din cauza unor complicaţii apărute după o operaţie la inimă.
Robin Williams a fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din "Good Will Hunting".
Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close