Antena 3 CNN Show Showbiz Oprah Winfrey cea mai puternică vedetă din lume

Oprah Winfrey cea mai puternică vedetă din lume

Oprah Winfrey cea mai puternică vedetă din lume
15 Iun 2007   •   10:24

Starul televiziunii americane Oprah Winfrey se află pe primul loc între cele mai puternice 100 de celebrităţi din lume, potrivit clasamentului anual realizat de prestigioasa revistă Forbes. Pe locul al doilea se situează jucătorul de golf Tiger Woods, care anul trecut a avut un venit de 100 de milioane de dolari, o sumă record pentru un sportiv.

Madonna este ocupanta locului al treilea, cu un venit de 72 de milioane de dolari, provenit mai ales din turneul "Confessions on a Dance Floor". Johnny Depp a făcut un salt uriaş în clasamentul Forbes, situându-se pe locul al şaselea, datorită comorii "Piraţilor din Caraibe".

Celebrităţile de la Hollywood ocupă locuri importante în top: Brad Pitt, pe locul al cincilea, Tom Cruise, pe locul al optulea, Steven Spielberg, pe locul al zecelea, Tom Hanks, pe locul al 11-lea, în urcare faţă de anul trecut mai ales datorită rolului din "Codul lui Da Vinci".

În ceea ce priveşte starurile feminine din cinema, în topul Forbes au fost incluse Angelina Jolie, pe locul al 14-lea, cu un venit de 20 de milioane de dolari, Nicole Kidman, pe locul al 27-lea, şi actriţele din "Neveste disperate", pe locul al 47-lea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close