Antena 3 CNN Show Showbiz Oprah Winfrey s-a prostituat şi a întreţinut relaţii sexuale cu alte femei, conform unei biografii (VIDEO)

Oprah Winfrey s-a prostituat şi a întreţinut relaţii sexuale cu alte femei, conform unei biografii (VIDEO)

Oprah Winfrey s-a prostituat şi a întreţinut relaţii sexuale cu alte femei, conform unei biografii (VIDEO)
14 Apr 2010   •   23:28

O biografie-bombă a celebrei realizatoare TV, Oprah Winfrey, conţine dezvăluiri şocante. Autoarea spune că adevărata Oprah s-a prostituat, a întreţinut relaţii cu alte femei şi a minţit în legătură cu abuzurile sexuale la care a spus că a fost supusă în tinereţe.

Sub masca celei mai influente femei din Statele Unite se ascund secrete şocante. Asta vrea să spună Kitty Kelly în cartea sa intitulată "Oprah". Este o biografie neautorizată a vedetei şi, poate de aceea, îşi permite să facă atâtea dezvăluiri.

?Oprah are multe secrete şi îşi doreşte să controleze totul. Se vede ca o "marcă" şi vrea să controleze tot ce se scrie despre ea?, a declarat Kitty Kelly.

Autoarea susţine că Oprah s-a prostituat în tinereţe şi că a plătit o avere pentru ca asta să nu iasă la iveală. Ba mai mult, a simulat o relaţie cu un bărbat pentru a ascunde că ea este, de fapt, lesbiană. A vrut să pară normală în faţa admiratoarelor ei, majoritatea femei casnice.

?Vernon Winfrey (n.r. tatăl lui Oprah) crede că Oprah este implicată total în munca ei, în construirea impreriului ei şi în câştigarea banilor. El crede că lucrurile acestea sunt mai importante decât o relaţie, cum ar fi o căsnicie?, declară Kitty Kelly.

Dar autoarea susţine şi-a clădit imperiul de un miliard de dolari pe minciuni. De exemplu, Oprah a inventat toate poveştile despre abuzurile sexuale la care a fost supusă. Şi a exagerat enorm sărăcia în care a fost crescută. Totul, numai pentru publicitate.

?Este cea mai cunoscută femeie din lume. De fapt, Good Housekeeping tocmai a făcut un sondaj şi a aflat că este cea mai admirată femeie de pe faţa pământului?, a spus Kitty Kelly autoarea biografiei "Oprah".

Şi Kitty Kelly mai are o bombă pentru Oprah. A anunţat că a aflat şi cine este tatăl biologic al vedetei TV. Dar nu spune nimic, pentru că a promis să ţină secretul.



Observator

×
Subiecte în articol: Oprah Winfrey prostituata
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close