Antena 3 CNN Show Showbiz Paparazzii români, cu "tunurile" pe Madonna. Primele fotografii cu regina muzicii pop la Bucureşti

Paparazzii români, cu "tunurile" pe Madonna. Primele fotografii cu regina muzicii pop la Bucureşti

Paparazzii români, cu "tunurile" pe Madonna. Primele fotografii cu regina muzicii pop la Bucureşti
Sursa foto: Madonna
26 Aug 2009   •   11:35

Madonna a ajuns, marţi seară, în România. Regina muzicii pop a venit cu un avion privat, care a aterizat pe Aeroportul Băneasa din Bucureşti, în jurul orei 19.20. Pentru tabloidele autohtone sosirea Madonnei a fost un eveniment unic, pe care au încercat să-l exploateze la maximum. În timp ce unele publicaţii au construit subiecte mai degrabă fanteziste, altele s-au străduit să obţină cu orice preţ măcar o imagine cu celebra cântăreaţă.

Madonna, însă, a fost scumpă la vedere. Imediat după sosirea pe aeroportul din Băneasa, cântăreaţa a fost preluată de câteva maşini blindate, făcând munca paparazzilor extrem de dificilă. După urmăriri asemănătoare cu cele pe care le vedem în filme, fotografii au reuşit, totuşi, să obţină câteva fotografii în care apar Madonna şi însoţitorii ei.

Cele mai reuşite poze cu Madonna au fost realizate de fotoreporterii publicaţiei Evenimentul Zilei. În fotografii se distinge clar faţa artistei. Fotografii au reuşit să-l surprindă şi pe cel mai mic dintre copiii "Reginei muzicii pop", Mercy James, în vârstă de patru ani.

Madonna a fost surpinsă la fereastra apartamentului de la etajul şapte al hotelului la care a fost cazată.

Vedeţi fotografiile realizate de Evenimentul Zilei


Paparazzii de la Click au reuşit să o fotografieze pe Madonna în hotelul în care aceasta a fost cazată. Cu toate că staff-ul Madonnei făcuse rezervări la patru hoteluri diferite tocmai pentru a induce în eroare presa, urmărirea maşinilor în care se aflau Madonna şi apropiaţii săi a dat roade. În cele din urmă, vedeta s-a cazat la Radisson, împreună cu echipa şi apropiaţii săi.

Vedeţi fotografiile din Click cu Madonna, la hotelul care care a fost cazată..

Jurnaliştii de la Cancan au prezentat sosirea Madonnei într-o variantă cel puţin neobişnuită. Aceştia susţin că Madonna s-a aflat... la un pas de moarte. Ei au fotografiat pe aeroportul din Băneasa scara mobila care, spun ei, avansa cu viteză spre avion. Potrivit acestora, scara a ocolit aparatul de zbor, exact înainte de a se întâmpla o nenorocire.
Totuşi, cei de la Cancan au reuşit să obţină o fotografie destul de clară cu fiica Madonnei, Lourdes. Paparazzii Cancan susţin că au descoperit chiar şi locaţia din care fotografii străini îi vor urmări pe Madonna şi dansatorii săi.

Vedeţi fotografiile realizate de Cancan.


Nici paparazzii de la Libertatea nu s-au dat în lături de la nimic pentru a obţine câteva imagini cu celebra Madonna. Aceştia au urmărit-o pe Madonna de la aeroportul Băneasa şi până la hotelul Radisson. Ei au realizat o serie de poze, destul de neclare cu Madonna, iubitul cântăreţei, Jesus Luz şi una dintre fiicele artistei.

Vedeţi pozele cu Madonna din Libertatea



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: paparazzi Madonna
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close