Antena 3 CNN Show Showbiz Paradă de vedete la concertul in memoriam Lady Di (video)

Paradă de vedete la concertul in memoriam Lady Di (video)

Paradă de vedete la concertul in memoriam Lady Di (video)
02 Iul 2007   •   07:58

O adevărată paradă de vedete a fost la Londra, la mega-concertul organizat în memoria prinţesei Diana, în ziua în care ar fi împlinit 46 de ani. 70.000 de spectatori au fost în tribunele stadionului Wembley. Printre ei, fiii Dianei, prinţii William şi Harry. Mulţimea entuziastă a dansat şi a cântat alături de artişti celebri precum Elton John, Duran Duran, Rod Stewart, Tom Jones sau Andreea Bocelli.

Concertul a fost deschis de Elton John, care a fost un prieten foarte apropiat prinţesei Diana. În tribune s-au aflat fotbalistul David Beckam, fratele cel mic al prinţesei Diana şi, lângă prinţul Harry, iubita sa Chealsy. Fosta prietenă a lui William, Kate Middleton, s-a aflat în mulţime, dar departe de prinţul de 26 de ani.

După doar câteva melodii, atmosfera s-a încins. Spectatorii s-au dezlănţuit pe ritmurile rock, hip-hop sau pop. Pe scenă au urcat Duran Duran, Anastacia, Andreea Bocelli. Proaspăt căsătorit, veteranul Rod Stewart a electrizat publicul. A venit apoi rândul lui Tom Jones, care a ridicat din nou spectatorii în picioare.

Banii strânşi de pe urma vânzării biletelor vor fi donaţi în scopuri caritabile. Prinţesa Diana a murit în urmă cu 10 ani, într-un accident de maşină, la Paris.  

Antena 3

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close