Antena 3 CNN Show Showbiz Paraziţii "featuring" Mircea Badea - "Slalom printre cretini" (VIDEO)

Paraziţii "featuring" Mircea Badea - "Slalom printre cretini" (VIDEO)

Paraziţii "featuring" Mircea Badea - "Slalom printre cretini" <font color=red>(VIDEO)</font>
03 Dec 2007   •   17:50

Trăieşte în România şi asta-i ocupă tot timpul! Mircea Badea e omul pe care-l vedem în fiecare seară şi dimineaţă la televizor. Mai nou, îl ascultăm seara la radio. Mircea se lansează însă şi în muzică, cu băieţii de la Paraziţii care i-au propus un featuring. ?Am acceptat, dar am zis: sper că nu trebuie să cânt!?, a spus Mircea Badea. ?Stai linistit! Nici noi nu excelăm la cântat!?, au replicat cei de la Paraziţii.

Aceasta este pe scurt povestea colaborării dintre Mircea Badea şi Paraziţii la "Slalom printre cretini", cel mai recent album semnat de Ombladon, Cheloo şi Freakdadisk. ?Dacă albumul se numeste Slalom printre cretini, să facem ceva despre politicieni!?, a hotărât Mircea Badea căruia i s-a dat mână liberă în alegerea temei pentru featuring.

Albumul conţine 20 de piese, 20 de mesaje pentru România şi unul pentru Europa. ?Mesaj pentru Europa: Românii sunt români , ţiganii sunt ţigani, hai să nu ne ascundem după deget?, a spus Cheloo. "Mesaj pentru Europa" şi "Moartea intreabă de tine" sunt cele două piese la care băieţii de la Paraziţii se pregătesc să filmeze videoclip.



MIRCEA BADEA COLABOREAZĂ CU PARAZIŢII

Antena 3

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close