Antena 3 CNN Show Showbiz Părinţii Mădălinei Manole vor să obţină custodia copilului artistei

Părinţii Mădălinei Manole vor să obţină custodia copilului artistei

Părinţii Mădălinei Manole vor să obţină custodia copilului artistei
20 Iul 2010   •   12:41

Scandalul dintre părinţii Mădălinei Manole şi soţul artistei continuă. După ce au declarat că nu a făcut nimic pentru a împiedica moartea fiicei lor, părinţii Mădălinei Manole vor să-l dea în judecată pe soţul acesteia pentru a obţine custodia copilului.

"De când l-a cunoscut pe acest bărbat, totul s-a ruinat. Nici în carieră nu a ajutat-o, i-a interzis să mai cânte melodiile lui Şerban Georgescu, iar acum a băgat-o în pământ. Dacă fata noastră s-a otrăvit, el a împins-o", a declarat mama Mădălinei Manole pentru Click.

Părinţii Mădălinei Manole sunt hotărâţi să afle adevărul referitor la moartea fiicei lor şi intenţionează să demareze o anchetă paralelă cu cea a procurorilor. Potrivit unei surse aopropiate a familiei, părinţii Mădălinei au angajat deja un avocat pentru a cere custodia lui Petru Jr., fiul Mădălinei.

"Din punct de vedere legal, aceştia sunt îndreptăţiţi să facă în instanţă o astfel de cerere. Însă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti există o anchetă în derulare privind sinuciderea artistei şi chiar determinarea sau înlesnirea sinuciderii. De-abia după finalizarea acesteia putem vorbi de o acţiune a bunicilor", a declarat avocata Beatrice Comăniceanu, invitată la emisiunea "Acces Direct".

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole custodie proces
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close