Antena 3 CNN Show Showbiz Paris Hilton a hărţuit sexual un tânăr care i-a respins avansurile (VIDEO)

Paris Hilton a hărţuit sexual un tânăr care i-a respins avansurile (VIDEO)

Paris Hilton  a hărţuit sexual un tânăr care i-a respins avansurile (VIDEO)
Sursa foto: Paris Hilton
03 Feb 2010   •   14:31

Paris Hilton a fost refuzată de un bărbat. Poate nouă nu ni se pare chiar imposibil, dar ei, pare-se că da. Pentru că l-ar fi hărţuit sexual pe cel care n-a vrut-o, după ce a fost atât de profund rănită în orgoliu. Ramiro Benitez - cel care spune că e "victima" lui Paris - a depus chiar o plângere la poliţie.

Paris Hilton este obsedată de sex. Cel puţin aşa spune Ramiro Benitez, un model din Statele Unite ale Americii pe care blonda moştenitoare a unei averi impresionante ar fi pus ochii. Bărbatul a povestit jurnaliştilor că a fost ameninţat în repetate rânduri de către moştenitoare imperiului Hilton, imediat ce a refuzat să se întâlnească cu ea.

Drept pentru care, bărbatul a cerut ca Paris să nu se apropie de el la mai puţin de 20 de metri. Şi fostul iubit al lui Paris, Rick Salomon, pare a fi de acord cu afirmaţiile lui Ramiro. "Nu voia să audă că sunt obosit, că nu am chef sau că mă doare capul. Acestea nu erau motive pentru ea. Voia sex, sex, sex. Dacă nu, scotea cuţitul şi mă ameninţa. Prima oară am crezut că în glumă, dar ulterior am luat-o în serios. Se schimba la faţă, era violentă", povesteşte acesta.

Poliţia încă nu a luat nicio hotărâre în acest caz, însă vedeta va fi chemată la audieri.


Observator

×
Subiecte în articol: Paris Hilton manechin hartuire sexuala
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close