Antena 3 CNN Show Showbiz Paris. Prezentare de modă, transformată în minicarnaval (VIDEO)

Paris. Prezentare de modă, transformată în minicarnaval (VIDEO)

Paris. Prezentare de modă, transformată în minicarnaval (VIDEO)
Sursa foto: moda
03 Dec 2009   •   23:37

O prezentare de modă, din Paris, a fost transformată într-un minicarnaval. A fost ideea franţuzoaicei Sonia Rykiel, care şi-a lansat noua colecţie de lenjerie intimă. Pe podium au apărut mai multe care alegorice. Iar din ele, manechinele au salutat publicul şi au dansat. Măreţul eveniment a avut un preţ pe măsură: aproape 4 milioane de euro.

Startul defilării a fost dat de un cârd de raţe. În urma lui, au venit, pe rând, carele alegorice. Acestea le-au scutit pe manechine de obişnuita plimbare pe podium. Aşa că tinerele au avut timp să se distreze: au făcut semne publicului, au dansat, ba chiar s-au dat în leagăn.

Atâta fantezie i-a făcut pe mulţi spectatori să şi uite că sunt la o prezentare de modă. Însă creatoarea Sonia Rykiel este convinsă că evenimentul îi va aduce şi mulţi clienţi. Pentru noua colecţie de lenjerie a mizat pe confort şi simplitate. În general piesele sunt într-o singură culoare. Predomină materialele moi şi uşor de purtat. Iar dantele sunt foarte rare.

Franţuzoaica Sonia Rykiel este convinsă că noua ei colecţie a împlinit visul majorităţii femeilor, pentru că lenjeria este este comodă, dar în acelaşi timp, foarte sexy.



Observator

×
Subiecte în articol: moda prezentare carnaval
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close