Antena 3 CNN Show Showbiz Paula Seling, despre concertul cu Florin Salam: "Mi-au dat lacrimile!"

Paula Seling, despre concertul cu Florin Salam: "Mi-au dat lacrimile!"

Paula Seling, despre concertul cu Florin Salam: "Mi-au dat lacrimile!"
02 Mai 2008   •   16:48

Paula Seling a fost emoţionată până la lacrimi de reacţia publicului la concertul susţinut alături de Florin Salam. Un show care a adus faţă în faţă un manelist şi o cântăreaţă apreciată de ?lumea bună? a muzicii. Un spectacol hulit şi proscris de majoritatea, dar apreciat de cei care ascultă manele. Cel puţin aşa susţine Paula Seling, care a scris pe blogul său primele impresii despre ?cei care nu meritau muzica? ei.

?Înainte să încep recital meu m-am uitat prin sală şi am văzut nişte oameni nerăbdători să înceapă spectacolul. Când mă uitam la ei, unii îmi făceau cu mâna şi gesturile lor îmi păreau ale unor copii care ştiu că vor primi un cadou frumos. Am rămas atât de uimită de felul în care mă priveau. (...) Inutil să vă spun că mi-au dat larimile!?, a mărturisit artista.

A cântat pentru un public obişnuit cu muzica maneliştilor, care au venit la Sala Palatului pentru Florin Salam, dar pentru care prestaţia Paulei Seling a fost un cadou de 1 mai. Părţile grele ale melodiilor şi chiar ?floricelele? au fost receptate şi trăite de publicul manelist ca de unul format pe muzica ei. ?Pe părţile grele ale piesei Timpul am făcut câteva 'floricele' despre care o jurnalistă spunea că nu interesează pe nimeni. Am simţit cum mi se face pielea de găină: oamenii aceia au început să aplaude frenetic. Ei au înţeles!?

MELODIA COMPUSĂ DE PAULA SELING PENTRU CONCERTUL CU FLORIN SALAM:


Prezenţa Paulei Seling alături de Florin Salam a avut însă un scop bine declarat: cântăreaţa a venit în sprijinul iniţiativei manelistului de a deschide o academie de muzică. Iar pentru a face cât mai clară această poziţie, artista a declarat că, pentru prestaţia de joi seară, nu a perceput niciun onorariu. S-a mulţumit cu surpriza pe care publicul i-a rezervat-o. ?Publicul ăsta de manelişti a cântat 'Ce bine că eşti, ce mirare că sunt'!?.

Ştiau versurile şi au aplaudat la fiecare melodie. Nu ca în faţa unei muzici străine, ci pentru spectacolul pe care l-au făcut împreună. Iar ca să nu existe dubii, Paula Seling le-a transmis un mesaj celor care au privit cu ochi critici acest show - ?Voiam să-i memorez pe fiecare, să le iau imaginea acasă, cu mine, şi, când cineva va spune că muzica mea e prea 'elitista' , să scot fotografia din sufleul meu şi să le-o arăt?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu de ninsori și viscol
x close