Antena 3 CNN Show Showbiz Paula Seling se justifică pentru lupta împotriva discriminării maneliştilor

Paula Seling se justifică pentru lupta împotriva discriminării maneliştilor

Paula Seling se justifică pentru lupta împotriva discriminării maneliştilor
05 Mai 2008   •   20:30

Zarvă mare după un duet care a lăsat cu gura căscată pe mulţi. Totul a pornit de la o melodie pe care Paula Seling şi Florin Salam au cântat-o împreună la Sala Palatului, de 1 mai. Un act artistic spun cei doi. O mare greşeală, spun fanii Paulei Seling. ?De unde până unde silfida solistă pe aceeaşi scenă cu maneliştii??, se întreabă aceştia şocaţi, miraţi, intrigaţi.

Paula are imaginea unei artiste titrate. Şi tocmai Paula nu înţelege de ce a fost pusă la zid. ?Nu mi s-a parut nimic deosebit că am fost la acest eveniment, mai mult decât atât mi s-a părut că face parte din normalitate?, a spus Paula Seling. Numai că, după duetul cu Florin Salam în faţa a trei mii de spectatori, Paula Seling a ajuns să se justifice, pe internet sau pe la televizor.

?Cine suntem NOI, cei Ťdeştepţiť, cei care pretindem că deţinem adevărul, care, înainte de a vedea sufletul unui om, îl aşezăm în rândul infractorilor sau al celor cărora nu merită să le oferi nimic? Cine suntem noi să presupunem că cei care ascultă un alt gen muzical, sunt ignoranţi? Cine suntem noi să presupunem că Dumnezeu ar proceda ca şi noi??, a scris Paula Seling pe pagina ei personală.

Prima dată când Paula a cântat pe aceeaşi scenă cu maneliştii a fost toamna trecută dar în cadru privat, la nunta lui Dan Bursuc. Pentru duetul de la Sala Palatului, Paula chiar s-a pregătit. Ea însăşi a compus melodia ?Tu nu vezi?.

Mult hulita întâlnire artistică dintre Seling şi Salam a fost primul pas dintr-un proiect al manelistului. Florin vrea să înfiinţeze ?Academia de artă şi muzică a rromilor? pentru că, spune el, s-a cam săturat ca soliştii de manele să fie priviţi ca pleava muzicii româneşti.

Jigniţi de reacţia publicului după duetul cu Paula Seling, meneliştii chiar vor să demonstreze că muzica lor e tot artă. Iar Paulei, pentru că nu le-a refuzat invitaţia, chiar îi sunt recunoscători. ?Sunt mulţumit de Paula, e cea mai dulce fată şi cum cânta şi ca om şi sper să ne aducă noroc?, a declarat Florin Salam.

Observator

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close