Antena 3 CNN Show Showbiz Pe 10 februarie, Sting va concerta din nou la Bucureşti

Pe 10 februarie, Sting va concerta din nou la Bucureşti

Pe 10 februarie, Sting va concerta din nou la Bucureşti
16 Oct 2008   •   11:49

Sting, fostul lider al legendarei trupe rock "The Police", va concerta din nou la Bucureşti. Acesta se va întoarce pe scena Sălii Palatului din România pe 10 februarie pentru a-şi promova cel mai recent proiect al său, "Songs from the Labyrinth", înregistrat alături de celebrul muzician bosniac Edin Karamazov.
"Songs from the Labyrinth" este un tribut adus marelui compozitor elisabetan John Dowland (1563 - 1626), pe care Sting l-a descoperit la începutul anilor '80, informează Mediafax. Lansarea acestui album a avut loc în 2006 şi până în prezent s-a vândut în mai mult de un milion de exemplare. Pisele de pe album au fost pe primele locuri în topurile din întreaga lume. Melodiile s-au aflat în topul Billboard timp de 15 săptămâni consecutive.
Pe lângă piesele de pe acest album, Stig va interpreta în concertul de la Bucureşti piesele care l-au consacrat de-a lungul timpului. Atât ca artist solo, dar şi ca lider al trupei "The Police", Sting a vândut aproape 100 milioane de albume şi a fost distins cu peste 16 premii Grammy. cele mai cunoscute melodii ale artistului sunt "Englishman in New York", "Fragile", "Shape Of My Heart", "Roxanne", "Desert Rose", "Mad About You" şi "If I Ever Lose My Faith In You". Cântăreţul, al cărui nume adevărat este Gordon Matthew Thomas Sumner, a fost nominalizat de trei ori şi la premiile Academiei Americane de Film.
Începând de săptămâna viitoare, biletele pentru concert vor putea fi cumpărate din reţeaua magazinelor Diverta şi de pe www.myticket.ro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close