Antena 3 CNN Show Showbiz Pet Shop Boys au readus în Bucureşti atmosfera disco a anilor '80

Pet Shop Boys au readus în Bucureşti atmosfera disco a anilor '80

Pet Shop Boys au readus în Bucureşti atmosfera disco a anilor '80
26 Noi 2007   •   17:52

Duminică seară la Bucureşti peste 3.000 de spectatori s-au bucurat de show-ul electro-pop al celor de la Pet Shop Boys. Deşi concertul a făcut parte din turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, „Fundamental”, din play-list au făcut parte şi piese mai vechi precum celebra „Go West”, „Minimal”, „Domino Dancing”, „West and Girls”, „It's a Sin” sau „Suburbia”.

Cei doi membri ai trupei, Neil Tennant şi Chris Lowe, au readus pe scenă încărcată de neoane atmosfera disco incendiară a anilor '80 – '90. Nici publicul nu a fost mai prejos. Cei prezenţi la concert au dansat de la prima până la ultima piesă, determinându-l pe Neil să exclame la sfârşitul concertului „Sunteţi un public minunat”.

Chiar dacă la începutul carierei lor criticii le reproşau lipsa unui show activ, precum cel al unor trupe precum Wham!, din 1989, concertele Pet Shop Boys au fost influenţate vizibil de producţiile de teatru şi operă, cuprinzând coregrafii complexe, scenografii elaborate şi multe schimbări de costume. Pentru turneul "Fundamental", prezentat şi la Bucureşti, scenografia aparţine designerului de teatru Es Devlin, iar coregrafia, lui Hakeem Onibudo.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close