Antena 3 CNN Show Showbiz Phoenix a renăscut din propria cenuşă, după 45 de ani (IMAGINI DIN CONCERT)

Phoenix a renăscut din propria cenuşă, după 45 de ani (IMAGINI DIN CONCERT)

Phoenix a renăscut din propria cenuşă, după 45 de ani <font color=red>(IMAGINI DIN CONCERT)</font>
20 Noi 2007   •   10:07

Membrii trupei Phoenix şi invitaţii lor au oferit, luni seară, un concert de excepţie, care i-a ridicat de nenumărate ori în picioare pe cei aproximativ 1.500 de spectatori din Sala Mare a Teatrului Naţional. Formaţia a marcat aniversarea a 45 de ani de la înfiinţare. Concertul de două ore şi jumătate a readus pe scenă, alături de membrii trupei Phoenix, nume mari ale muzicii. Gheorghe Zamfir, Stelu Enache, Dumitru Fărcaş, Tavi Colen, Eugen Gondi, Cvartetul Passion, Florin (Moni) Bordeianu, Bogdan Bradu, Marius Mihalache. Ministrul Transporturilor Ludovic Orban, preyent la eveniment, a fost invitat pe scenă de Nicu Covaci pentru a cânta împreună piesa ?Vremuri?.

?Când eram tânăr visam să iau un autograf de la membrii formaţiei, azi sunt profund onorat să cânt o piesă alături de ei?, a spus Orban. ?Cu timpul, sper să se schimbe cu totul Phoenix, pentru că nu are voie să moară, noi suntem blestemaţi să trăim şi să luptăm, în continuare?, a declarat în deschiderea concertului, liderul trupei, Nicu Covaci.

Spectacolul a început cu piesa ?Ştiu că mă iubeşti şi tu?, cântată de Nicu Covaci şi Florin (Moni) Bordeianu, piesă înregistrată la radio în 1965. ?Floarea Stâncilor? a fost cea de-a doua piesă, invitat pe scenă fiind pianistul Johnny Răducanu, care a smuls ropote de aplauze.

În foaierul Teatrului Naţional au fost expuse 25 de tablouri pictate de Nicu Covaci, care au fost scoase la licitaţie, cu preţuri de pornire între 500 şi 1.800 de euro.

PHOENIX ÎN CONCERT ANIVERSAR

Rompres

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close