x close

Picioarele lui Michael Jackson, acoperite de răni şi urme de ace (FOTO)

16 Iul 2009   •   10:28
Picioarele lui Michael Jackson, acoperite de răni şi urme de ace (FOTO) Michael Jackson

Publicaţia ABC News a prezentat poze tulburătoare cu Michael Jackson. În fotografii pot fi observate răni şi urme de ace pe picioarele megastarului. Experţii susţin că rănile ar fi o consecinţă a utilizării în exces a perfuziilor şi a bolii de care suferea artistul, vitiligo.

?În aceste fotografii, pot fi observate urme de necroză în partea de jos a piciorului. Probabil că acestea provin de la perfuziile făcute?, a declarat Debra Jaliman, purtătoarea de cuvânt a Academiei Americane de Dermatologie.

Pozele au fost realizate în anul 2002. Pe lângă semnele clare ale bolii de care suferea Regele Pop, pe piciorul drept poată fi văzută o rană care, potrivit medicului dermatolog, ar fi rezultatul intrării în contact cu un lichid caustic, care schimbă culoare pielii.Debra Jaliman a calificat drept neobişnuit faptul că perfuziile au fost introduse în picior. ?În cariera mea de 22 de ani, nu am văzut pe nimeni punând o perfuzie în picior. Perfuziile se pun în braţe. Există, totuşi, cazuri în care medicii sunt obligaţi să caute şi alte locuri în care să pună perfuzia?, a declarat medicul.

Dermatologul Debra Jaliman este de părere că Michael folosea o cremă pentru depigmentarea pielii. ?Oamenii bolnavi de vitiligo utilizează o cremă care distruge celulele pielii închise la culoare?.Medicul a analizat şi celelalte părţi ale corpului megastarului vizibile în fotografii. ?Dacă ne uităm la mâini, acestea sunt complet albe. În cazul persoanelor cu vitiligo, nu vezi aşa ceva", a adăugat dermatologul.

Marc Schaffel, un apropiat al lui Michael Jackson, susţine că megastarul era dependent de analgezicul Demerol. ?Michael căuta cu disperare aceste droguri. Şi le administra singur. Dacă vroia să obţină acest medicament, nimeni nu-l putea împiedica?.

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

michael jackson
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati