Antena 3 CNN Show Showbiz Piesa ?This Is It? a lui Michael Jackson va putea fi ascultată online

Piesa ?This Is It? a lui Michael Jackson va putea fi ascultată online

Piesa ?This Is It? a lui Michael Jackson va putea fi ascultată online
Sursa foto: Michael Jackson
11 Oct 2009   •   17:41

Piesa "This is It" din documentarul muzical despre Michael Jackson va debuta online luni dimineaţă. Potrivit reprezentanţilor "Sony Music" , melodia "This Is It" va fi postată în premieră pe Internet, pe adresa www.michaeljackson.com. Se pare că piesa, necunoscută încă publicului larg, în care Michael Jackson este acompaniat de fraţii lui, a fost iniţial scrisă pentru a fi inclusă pe albumul Dangerous, lansat în 1991.

Cântecul va fi inclus, în cele din urmă, pe un set de două CD-uri. Primul disc va conţine versiunile originale ale mai multor piese cunoscute ale megastarului, precum Thriller, Billie Jean sau Man in the Mirror, în ordinea în care vor apărea şi în film. Discul se încheie cu două versiuni ale noii piese This Is It, dintre care una instrumentală.

Cel de-al doilea disc va conţine versiunile demo ale unor piese nelansate, dar şi o poezie scrisă şi citită chiar de Michael, intitulată Planet Earth. Alături de cele două CD-uri, setul mai conţine şi un album de fotografii de la repetiţiile pentru turneul This Is It.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close