Antena 3 CNN Show Showbiz Placebo revine în România. Trupa va concerta în Bucureşti, pe 21 iunie

Placebo revine în România. Trupa va concerta în Bucureşti, pe 21 iunie

Placebo revine în România. Trupa va concerta în Bucureşti, pe 21 iunie
Sursa foto: placebo
12 Feb 2009   •   10:01

Formaţia britanică Placebo revine în România. Pe 21 iunie, trupa va susţine un concert, care se va desfăşura în complexul Romexpo din Capitală, anunţă Mediafax.
Concertul pe care Placebo îl va susţine la Bucureşti face parte din turneul de promovare a viitorului album. În cadrul acestui concert, fanii vor face cunoştinţă cu noul membru al trupei, Steve Forrest, care l-a înlocuit pe toboşarul Steve Hewitt, în 2007.
Biletele pot fi achiziţionate online, de pe MyTicket.ro, dar şi din reţeaua Diverta, Magazinul Muzica şi din cluburile Control, Fabrica şi Fire. Preţurile oscilează între 175 de lei, pentru zona A, în faţa scenei şi 100 de lei , în zona B.
Noul album va fi lansat tot în iunie 2009. Potrivit lui Brian Molko, albumul va avea un sound diferit de precedentul, mult mai optimist. "Pe acest nou album există mai multă speranţă, mai mult optimism, în sfârşit există posibilitatea unei izbăviri. Noi nu compunem muzică pop stupidă şi insipidă . Ce vrem noi să facem este să comunicăm emoţiile pe care lumea le are faţă de condiţia umană", a declarat Molko într-un interviu recent.
Formaţia Placebo a luat naştere în 1994, în Londra. Trupa a lansat cinci albume de studio, şase EP-uri şi 27 de single-uri şi a vândut peste zece milioane de albume în lumea întreagă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close