Antena 3 CNN Show Showbiz Poliţia americană, către fanii lui Michael Jackson: Nu deranjaţi funeraliile starului

Poliţia americană, către fanii lui Michael Jackson: Nu deranjaţi funeraliile starului

Poliţia americană, către fanii lui Michael Jackson: Nu deranjaţi funeraliile starului
Sursa foto: siciu
03 Sep 2009   •   18:35

Autorităţile din Los Angeles au adresat o rugăminte fanilor lui Michael Jackson. Poliţiştii le-au cerut fanilor să rămână acasă, pentru că funeraliile vor avea loc într-un cer restrâns, arată AFP.

Cartierul din jurul cimitirului Forest Lawn din Glendale a fost închis de autorităţile americane pe perioada desfăşurării funeraliilor.

"Vrem să îndemnăm fanii să rămână la ei acasă. Străzile vor fi închise pe parcursul întregii zile. Barajele poliţiştilor vor împiedica pe oricine să se apropie de intrarea în cimitir", au delarat reprezentanţii politiei.

Michael Jackson va fi înmormântat joi. La mai bine de două luni de la moartea sa, artistul va fi condus pe ultimul drum la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. Ceremonia va fi privată şi este programată să aibă loc la ora locală 19.00, ora României 5.00.

Michael Jackson a murit în data de 25 iunie în urma unui atac de cord provocat de o doză foarte puternică de propofol. Principalul suspect al anchetei rămâne doctorul personal al artistului, Conrad Murray. Acesta i-ar fi administrat lui Michael doza letală de anestezic, cu puţin timp înainte să moară.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson înmormântare
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close