Antena 3 CNN Show Showbiz Premierul Tăriceanu la concertul Deep Purple (VIDEO)

Premierul Tăriceanu la concertul Deep Purple (VIDEO)

Premierul Tăriceanu la concertul Deep Purple <font color=red>(VIDEO)</font>
01 Noi 2007   •   07:53

Legendarii de la Deep Purple şi-au demonstrat valoarea, într-un spectacol în care sunetul a fost rege. Cei cinci rockeri au ţinut în priză publicul venit pe stadionul Cotroceni şi au mai marcat vreme de două ore, încă odata pagina de istorie muzicală pe care au scris-o chiar ei în ultimii 30 ani. Concertul celor de la Deep Purple a început cu o jumătate de oră întârziere, datorită cozii interminabile formate la intrarea în stadionul Cotroceni.

Deep Purple, trupa care apare în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai zgomotoasă din lume, nu s-a dezminţit, şi a adus în România un sistem sonor de 200.000 de wati. La concertul susţinut de legendara trupă au participat aproximativ 10 de mii de oameni spectatori, printre ei s-a aflat şi premierul Călin Popescu Tăriceanu. Concertul clasic promis l-a atras şi pe primul ministru. Venit fără soţie, premierul a gustat atât de mult Deep Purple, încât a refuzat să vorbească cu presa în timpul concertului.

?Mi-a plăcut foarte mult. Un spectacol excepţional. Sunt încântat de ce am ascultat. N-am venit singur, am venit cu un grup de prieteni?, a spus primul ministru la finalul spectacolului.

Formaţia britanică este una dintre cele mai cunoscute trupe din lume. Alături de Led Zeppelin şi Black Sabbath, cei de la Deep Purple sunt consideraţi a fi unii dintre pionierii heavy metal-ului şi hard rock-ului.

De-a lungul timpului, Deep Purple a vândut peste 100 milioane de albume în toată lumea. Concertul din Bucureşti face parte din turneul mondial "The Rapture of Deep", prin care formaţia promovează cel mai recent album, cu acelaşi nume.

TĂRICEANU A FOST ÎNCÂNTAT DE SHOW-ul CELOR DE LA DEEP PURPLE 

Antena 3

×
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close