Antena 3 CNN Show Showbiz Presa americană: Înmormântarea lui Michael Jackson va avea loc marţi, la Los Angeles

Presa americană: Înmormântarea lui Michael Jackson va avea loc marţi, la Los Angeles

Presa americană: Înmormântarea lui Michael Jackson va avea loc marţi, la Los Angeles
Sursa foto: Michael Jackson
02 Iul 2009   •   13:34

Din ce în ce mai multe speculaţii referitoare la înmormântarea Regelui pop-ului au apărut în presa de peste ocean. Potrivit site-ului TMZ.com, trei informaţii sigure pot fi oferite în acest moment: înmormântarea nu va avea loc până săptămâna viitoare, ceremonia de la Neverland a fost anulată, iar Los Angeles este oraşul în care Michael va fi înmormântat.

Între timp, site-ul showbiz411.com susţine că funeraliile lui Michael Jackson vor avea loc marţi, 7 iulie, de la ora 10.00 a.m. Informaţia nu a fost confirmată oficial. Potrivit aceleiaşi surse, Staples Center şi Nokia Theatre vor fi folosite pentru ceremonia de înmormântare a megastarului.

Familia Jackson a făcut public, miercuri, un comunicat în care a indicat că starul nu va fi înmormântat la Neverland, aşa cum se anunţase cu o zi înainte.

Tot miercuri, a fost dezvăluit si testamentul artistului, Potrivit unui testament din 2002, bunurile lui Michael vor fi împărţite între mama sa, cei trei copii ai lui şi una sau mai multe fundaţii de caritate. Tatăl său nu a fost inclus în testament.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson înmormântare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close