Antena 3 CNN Show Showbiz Prezentare de modă cu perne gonflabile şi coliere din ceasuri contrafăcute (VIDEO)

Prezentare de modă cu perne gonflabile şi coliere din ceasuri contrafăcute (VIDEO)

Prezentare de modă cu perne gonflabile şi coliere din ceasuri contrafăcute (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
06 Oct 2010   •   15:51

Tocuri înalte şi combinaţii surprinzătoare de culori. Asta ar trebui să poarte stewardesa viitorului în viziunea lui Jean-Charles de Castelbajac. Designerul şi-a transpus ideea într-o prezentare de modă cum numai în inima Parisului se poate vedea.

Prezentare de modă cu veste de salvare, perne gonflabile şi coliere realizate din ceasuri contrafăcute. Aşa arată creaţiile regelui neîncoronat al Kitschului. Designerul francez a adus pe podiumul de la Paris o colecţie ce iţi ia răsuflarea.

Spectatorii au simţit că sunt purtaţi într-o călătorie în Africa imaginată de extravagantul creator de modă care susţine că se inspiră din haosul din viaţa de zi cu zi.

"Sunt flămând după curiozităţi. Pot să mă uit la ştiri, pot să văd un film cu o zebră, apoi desene animate. După care citesc Hemingway", spune designerul.

Clasicele costume albastre ale stewardeselor sunt acum de domeniul trecutului. Iar publicul a fost de acord cu fiecare pas al manechinelor, fiecare combinaţie de culoare şi sunet imaginate de artist. La final, designerul a fost aplaudat la scenă deschisă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: prezentare moda ceasuri
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close